De vloerverwarmingsverdeler word in overleg met u, op een voor u zo gunstig mogelijke plaats gemonteerd (indien technisch mogelijk) en word aangesloten op de bestaande CV installatie. De regelunit word geplaatst op dezelfde verdieping waar de vloerverwarming dient te komen, de vloerverwarmingsslangen dienen direct vanaf de vloerverdeler in de te verwarmen vloer te kunnen worden gemonteerd.

De aansluiting van de vloerverdeler op de CV- of stadsverwarmingsinstallatie dient mogelijk te zijn d.m.v. een aftakking van minimaal 15mm (1 t/m 5-groeps) of 22mm (vanaf 6-groeps en meer) CV buis (klemleiding) binnen een straal van 1,5 meter, boven de te verwarmen vloer, in dezelfde ruimte als waar de vloerverwarming wordt geïnstalleerd (andere maten en/of materiaal dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt).

Indien de vloerverwarmingsverdeler niet op de bestaande installatie kan worden aangesloten zal de vloerverwarmingsinstallatie afgedopt worden en op druk worden gezet, hiervoor zal geen verrekening plaatsvinden.


Offerte aanvraag

Direkt een offerte aanvragen voor het frezen van uw vloeren?
Gebruik dan ons offerte-formulier.