Rijks Vloerverwarming en een samenwerkingsverband

Rijks Vloerverwarming werkt voor particulieren als bedrijven/aannemers. Zoekt u een eerlijke handelsgenoot voor al uw vloerverwarming werkzaamheden? Wij zijn u graag van dienst! De installateurs van Rijks Vloerverwarming zijn goed opgeleide klantvriendelijke monteurs die nauwkeurig werk afleveren. Uw klanten ontvangen vakwerk!
We staan u graag bij in het geven van advies wat betreft de beste oplossing om de werkzaamheden aan te pakken. Samen met u zorgen wij er graag voor dat uw klanten krijgen waarom ze vragen. Voor Rijks Vloerverwarming maakt het niet uit of het gaat om vloerverwarming op krimpnetten, ingefreesde vloerverwarming of vloerverwarming op noppenplaten; Rijks Vloerverwarming denkt altijd met haar opdrachtgevers mee in het vinden van de beste oplossing!

VloerverwarmingFrezers is niet alleen specialist in vloerverwarming aanleggen; we zijn daarnaast ook nog eens heel flexibel en denken altijd met onze opdrachtgevers mee.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Stuur dan geheel vrijblijvend een email en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Voordelen van vloerverwarming frezen:

 
  • Bij vloerverwarming frezen is geen hak- en breekwerk nodig
  • Geen verhoging van de bestaande vloer
  • De verwarmingsslang ligt pal onder de vloer. Daardoor
    warmt de ruimte sneller op en is de temperatuur snel
    regelbaar
  • Vloerverwarming frezen is binnen 1 dag gerealiseerd

Laat dus uw vloerverwarming frezen door vloerverwarmingfrezers.

Contact

VloerverwarmingFrezers

Adres
Weenderstraat 41
9541 TA Vlagtwedde

telefoon +31 (0) 599 - 638 192
E-mail: info@VloerverwarmingFrezers.nl

KvK 53338758
btw NL 850843649.b.01
Rabobank 1614.06.483